O našem zavarovanju

Avtomobilsko zavarovanje

Zavarujmo sebe, sopotnike in vozilo. Za vas skupaj izberemo in oblikujemo paket za osebna vozila, delovne stroje, traktorje, tovorna vozila, motorna kolesa, kolesa, električna kolesa, skiroje. Za vaše brezskrbne poti poskrbi tudi 24-urna avtomobilska asistenca.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Največ, kar lahko storimo zase. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije stroške storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne pokrije v celoti. Urediti ga je potrebno takoj, ko nam poteče status dijaka oz. študenta ali ob koncu šolskega leta, v katerem se dopolni 26 let.

Z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem pa si skrajšamo še čakalno dobo za pregled pri specialistih, operacijah, povrnemo stroške zobozdravstvenih storitev in zagotovimo drugo zdravniško mnenje.

Življenjsko zavarovanje

Prihodnost je v naših rokah. Poskrbimo za varnost sebe, družine in naših najbližjih, z visoko zavarovalno vsoto in nizko premijo in/ali z dolgoročnim varčevanjem za varnejšo prihodnost.

Domsko zavarovanje

Naš dom je svet v malem. Nepričakovani dogodki, kot so vlom, potres, poplava, udar strele itd., lahko s povzročeno škodo hitro porušijo naše ravnovesje. Zavarujmo svoje premoženje in imejmo miren spanec.

Del doma so tudi naši hišni ljubljenčki, za katere lahko poskrbimo z zavarovanjem malih živali (zdravljenje pri veterinarju, odgovornost ...).

Nezgodno zavarovanje

Počnimo vse radosti v življenju z dobrimi občutki. Zato sklenimo kakovostno nezgodno zavarovanje za svojo družino in otroke ter prosti čas in/ali čas, ki ga preživimo v službi (odškodnina v primeru nezgode).

Turistično zavarovanje

Zagotovimo si brezskrbne počitnice in poslovne poti v tujini. Zavarovanje, ki lahko poskrbi za nas, ko gredo stvari na potovanju nepričakovano narobe.

 
 
 

Partnerji

 
 • Triglav
  Triglav
  Sava
  Sava
  Allianz
  Allianz
  Generali
  Generali
  Vzajemna
  Vzajemna
  Merkur
  Merkur
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.