Avtokrka piknik 89 sl
 
 

O nas

Brez vas ni nas in skrb za vašo varnost je naša temeljna zaveza. Avto Krka z več kot 500 zaposlenimi skrbi za varnost vaših vozil in za vašo varnost na 29 lokacijah po vsej Sloveniji. 

Tehnični pregledi, registracije vozil, zavarovanja, kontrola skladnosti vozil ter kontrola in servis tahografov, so naša stroka in naša strast. Da bi zagotovili vse, kar potrebujete, na enem mestu, lahko pri nas uredite poleg avtomobilskega še vse ostale vrste zavarovanj z zavarovalnico po vašem izboru.

Za vas poiščemo najboljšo ponudbo zavarovanj. Krka zavarovanja, ki jih sklenemo v Skupini Avto Krka, so za vas najugodnejša. Zavarovalni strokovnjaki poskrbimo, da lahko pri nas zavarujete svoje vozilo in temu izberete tudi ostale vrste zavarovanj. Smo najboljši zavarovalni partner, ki vse uredi na enem mestu.

Zakaj ne bi preverili, kako preprosto, zanesljivo in zaupanja vredno je osvežiti vaše zavarovanje v Avto Krki? V ponudbi imamo vsa zavarovanja največjih zavarovalnic v Sloveniji.

#vednozanesljivi

 
 
 

Partnerji

 
 • Triglav
  Triglav
  Sava
  Sava
  Allianz
  Allianz
  Generali
  Generali
  Vzajemna
  Vzajemna
  Merkur
  Merkur
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.